Komuna: PAMJE E RE E ÇARSHISË SË ULQINIT

Kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari deklaroj qe rijetësimi i Pazarit (Çarshisë) të qytetit është një projekt që do ta ndërroj rrënjësisht qendrën apo pjesën prej Sheshit të Ullirit e deri tek Xhamia Namazgjah.

Të enjten: PROMOVIMI I NJË LIBRI ME VLERË NGA PROF. JUSUF LIKA
Të enjten: PROMOVIMI I NJË LIBRI ME VLERË NGA PROF. JUSUF LIKA

Në kuadër të Ditës së Komunës së Ulqinit, të enjten e ardhshme, më 30 mars, do të mbahet promovimi i librit “Dasma e Ulqinit” nga profesori Jusuf-Cuf Lika. Është një vepër e gjithanshme për identitetin

Gani Karamanaga: Me rrema prej Shibenikut
Gani Karamanaga: Me rrema prej Shibenikut

Selatin – Tino Vogliqi është fëmijë i tretë i Nurijes dhe Qazim Vogliqit. Kanë jetuar në shtëpinë në pjesën jugore të Kalasë e cila ishte njëqind metra largësie prej detit. Selatini nuk u bë detarë,

Ulqin: 1.451 PERSONA PA PUNË
Ulqin: 1.451 PERSONA PA PUNË

Sipas të dhënave zyrtare, 1451 persona janë në pritje të punës në Entin për punësim në Ulqin. Si shkruan “Vijesti”, kjo është 6.3 për qind e popullsisë së kësaj komune. Nga numri i përgjithshëm i të papunëve,

Kuvendi komunal: TË MËRKURËN MBLEDHJA E PARË TË SEANCËS SË PARË TË RREGULLT
Kuvendi komunal: TË MËRKURËN MBLEDHJA E PARË TË SEANCËS SË PARË TË RREGULLT

Për këtë mbledhje kryetari i Kuvendit komunal Ardijan Mavriq propozoj këtë rend dite: Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e tretë e seancës së dytë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, mbajtur

Komuna: PAMJE E RE E ÇARSHISË SË ULQINIT
Komuna: PAMJE E RE E ÇARSHISË SË ULQINIT

Kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari deklaroj qe rijetësimi i Pazarit (Çarshisë) të qytetit është një projekt që do ta ndërroj rrënjësisht qendrën apo pjesën prej Sheshit të Ullirit e deri tek