Lajme nga kategoria

Servis

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 30 dhjetor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet: në …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 30 dhjetor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet: në …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 27 dhe 28 dhjetor, pa energji elektrike …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 27 dhe 28 dhjetor, pa energji elektrike …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 10 dhjetor, në periudhën prej orës 08 deri në 15, …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 10 dhjetor, në periudhën prej orës 08 deri në 15, …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 08 deri në 15, …
Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 08 deri në 15, …

Gjiri i Valdanosit: ULLINJ NË BREG, ULLINJ NË DET

Në nëndetin e Valdanosit gjendet një nga habitatet më të rëndësishme të bimës Posidonia oceanica, e cila në qarqet shkencore shpesh quhet “ulliri i detit”. Në shumë raste ajo është më e vjetër nga trungjet

URA Ulqin: ZGJODHËN KRYESINË, JANË GATI PËR ZGJEDHJE
URA Ulqin: ZGJODHËN KRYESINË, JANË GATI PËR ZGJEDHJE

Në hapësirat e Sallës së Madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit u mbajt mbledhja e parë e Këshillit të sapoformuar Komunal të Lëvizjes Qytetare URA, me praninë e anëtarëve dhe nën udhëheqjen e kryetarit

Kuvendi i MZ: SEANCË E JASHTËZAKONSHME EDHE PËR SHTYRJEN E ZGJEDHJEVE NË ULQIN
Kuvendi i MZ: SEANCË E JASHTËZAKONSHME EDHE PËR SHTYRJEN E ZGJEDHJEVE NË ULQIN

Në seancën e ardhshme të jashtëzakonshme të Kuvendit të Malit të Zi do të shqyrtohet edhe propozimi i Ligjit për plotësimin e Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale. Sipas këtij propozimi, që hyri në procedurën

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E ULQINIT

Nga Sistemin Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 17 dhe 18 janar, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet: Të hënën: në periudhën prej orës

Gjiri i Valdanosit: ULLINJ NË BREG, ULLINJ NË DET
Gjiri i Valdanosit: ULLINJ NË BREG, ULLINJ NË DET

Në nëndetin e Valdanosit gjendet një nga habitatet më të rëndësishme të bimës Posidonia oceanica, e cila në qarqet shkencore shpesh quhet “ulliri i detit”. Në shumë raste ajo është më e vjetër nga trungjet

Bernard Çobaj: Sankofa – e kaluara si udhërrëfyes për planifikimin e së ardhmes
Bernard Çobaj: Sankofa – e kaluara si udhërrëfyes për planifikimin e së ardhmes

Takova Filen 77-vjeçare, të bijën e Qamile Brashnjes, në shtëpinë e saj. Përderisa ajo nuk mbante në mend shumë për të kaluarën e saj, ose të paraardhësve të saj afrikanë, më ranë në sy ngjyra e lëkurës