Lajme nga kategoria

Kulturë

Trashëgimia kulturore, materiale dhe jomateriale, paraqet sistemin e vlerave, besimeve, traditave dhe stilit të jetesës së një shoqërie që transmetohet brez pas brezi. Trashëgimia …
Trashëgimia kulturore, materiale dhe jomateriale, paraqet sistemin e vlerave, besimeve, traditave dhe stilit të jetesës së një shoqërie që transmetohet brez pas brezi. Trashëgimia …
  Edicioni i shtatë i festivalit të filmit Seanema përfundoi të shtunën me ndarjen e çmimit për filmin më të mirë të shkurtër, kushtuar …
  Edicioni i shtatë i festivalit të filmit Seanema përfundoi të shtunën me ndarjen e çmimit për filmin më të mirë të shkurtër, kushtuar …
Me propozim të Këshillit kombëtarë të Shqiptarëve në Mal të Zi si edhe me përkrahjen e Bashkimit të Krijuesve Shqiptarë në Mal të Zi …
Me propozim të Këshillit kombëtarë të Shqiptarëve në Mal të Zi si edhe me përkrahjen e Bashkimit të Krijuesve Shqiptarë në Mal të Zi …
Rrëfimi 1. Fillimi i dekadës së shtatë. Ishte koha për ndërtimin e rrugës-magjistralës prej Tivarit deri në Ulqin. Rruga deri në Tivar ishte përfundue …
Rrëfimi 1. Fillimi i dekadës së shtatë. Ishte koha për ndërtimin e rrugës-magjistralës prej Tivarit deri në Ulqin. Rruga deri në Tivar ishte përfundue …
Shoqata e Artistave dhe Artizanëve Globus Art me përkrahjen e Komunës së Ulqinit dhe Organizatës Turistike do të organizoj Panairin Ndërkombëtar tëArteve Pamore dhe …
Shoqata e Artistave dhe Artizanëve Globus Art me përkrahjen e Komunës së Ulqinit dhe Organizatës Turistike do të organizoj Panairin Ndërkombëtar tëArteve Pamore dhe …

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të

Monstat: RRITJA E PAGAVE VAZHDON NË ULQIN
Monstat: RRITJA E PAGAVE VAZHDON NË ULQIN

Të dhënat e Byrosë Shtetërore të Statistikave – Monstat tregojnë se paga mesatare në Ulqin në muajin gusht ka qenë 622 euro. Kjo do të

Organizata turistike: MBI TRE MIJË MYSAFIRË NË ULQIN
Organizata turistike: MBI TRE MIJË MYSAFIRË NË ULQIN

Edhe në këto ditë të fundit të shtatorit në rivierën e Ulqinit shënohet një numër i mirë i vizitorëve, sipas të dhënave të Organizatës Turistike.